Status Niksic Usluge I Proizvodi 9

Status ~ Nikšić

Frizerski salon “Status”- Nikšić

2016. godine u sklopu Udruženja za pomoć licima ometenim u psihofizičkom razvoju – Nikšić otvoren je prvi frizerski salon koji posluje na principu socijanog preduzeća „Status“. Zaposleni su profesionalni frizeri i frizeri sa invaliditetom. Svrha ove ideje je da se pokaže, ne samo osobama sa invaliditetom i njihovim porodicama, već i poslodavcima i cijelom društvu da osobe sa invaliditetom mogu biti vrijedni radnici, korisni članovi društva i da mogu živjeti od svog rada.

U salonu se mogu dobiti usluge šišanja, pranja, feniranja, farbanja kose, oblikovanja raznih frizura, svečane frizure, izrada pramenova, pletenica, minival… usluga šminkanja, pedikira, manikira, depilacije, specijalnih tretmana za njegu kose i iscrtavanje noktiju.

Frizerski salon „Status“ teži tome da vremenom postane prepoznatljiv po svojoj neobičnosti, raznovrsnosti, kreativnosti i pouzdanosti, da stvori osjećaj povjerenja sa klijentima i relaksirajuću atmosferu. Dugoročni cilj ideje je povećanje zapošljivosti osoba sa invaliditetom u uslužnim djelatnostima. Tržišni cilj je ostvarivanje profita i održivost frizerskog salona, konkurentnost i dobro pozicioniranje na tržištu.

Proizvodi/usluge:

Klikni na sliku za uvećan prikaz!

Status Niksic Logo

Kontakt info:

Frizerski salon “Status” ~ Nikšić

Klikni na broj i pozovi odmah:

Rifata Burdževića bb, Humci, 81400 Nikšić, Crna Gora