Zracak Nade Pljevlja

Zračak Nade ~ Pljevlja

Udruženje roditelja djece sa teškoćama u razvoju “Zračak Nade” osnovano 2002. godine, sa namjerom da djeca i omladina sa smetnjama u razvoju, kao i osobe sa invaliditetom, imaju jednake mogućnosti i puno učešće u razvoju društva, kao i obezbjeđivanje servisa podrške na polju obrazovanja, zdravstvene i socijalne zaštite, zapošljavanja i volonterizma. Udruženje već nekoliko godina razvija servise podrške za djecu i mlade sa smetnjama u razvoju. Servisi koje smo razvili u prethodnom periodu, a koji i dalje funkcionišu su: Poludnevni boravak, Asistenti za pomoć u kući i udruženju, Prilagođeni prevoz, Volonterski servis, Kreativne radionice za omladince sa smetnjama, Digitalna štamparija.

Digitalna štamparija osnovana je sa ciljem da kroz projekte profesionalne rehabilitacije omogući priliku za obuku i zapošljavanje osoba sa invaliditetom, te da se olakša njihovo uklapanje u radnu sredinu. Našim klijentima nudimo vrhunski kvalitet i uslugu štamparskih prizvoda, koje odlikuje kvalitet otiska i izrade kao i brza usluga.

Usluge koje pruža Digitalna štamparija su štampanje, kopiranje, koričenje, izradi lifleta, postera,vizit karti i ostalog kancelariskog materijala. Pored usluga štampanja, u našoj radionici proizvodimo razne vrste suvenira od drveta ukrašene dekupaž tehnikom, jednostavne ukrasne predmete i nakit.

Proizvodi/usluge:

Klikni na sliku za uvećan prikaz!

Logo Zračak Nade

Kontakt info:

Zračak Nade ~ Pljevlja

Klikni na broj i pozovi odmah:

Voja Đenisijevića 14, 84210, Pljevlja, Crna Gora