PRUŽITE NAM ŠANSU ~ Podgorica

Pružite nam šansu ~ Podgorica

Udruženje roditelja djece i omladine sa smetnjama u razvoju osnovano je 2008. godine, sa ciljem da okupi roditelje koji imaju djecu sa smetnjama u razvoju (tjelesnim i intelektualnim), građane, humaniste, donatore, sponzore i stručnjake koji žele da pomognu u akciji njihove socijalizacije, rehabilitacije, integracije u društvenu i radnu sredinu. Naša misija je da osobe sa smetnjama u razvoju učini vidljivim, prisutnim i aktivnim u svim segmentima društvenog života, da afirmiše njihove sposobnosti i individualnosti, promoviše njihova prava i omogući im dostojansven i ispunjen život.

U cilju postizanja održivosti, Udruženje je osnovalo Radionicu u čiji su rad uključeni korisnici Udruženja, njihovi roditelji i volonteri. Učestvujući u proizvodnim poslovima, korisnici imaju priliku da steknu vještine za zaposlenje, kao i vještine koje bi im mogle koristiti u svakodnevnom životu. U našoj radionici izrađujemo ukrasne i upotrebne predmete kao i likovne radove u raznim tehnikama.

Nastojimo da pružamo podršku mladima sa poteškoćama u razvoju prije svega kroz njihovo zapošljavanje. Profit koji ostvarujemo želimo da koristimo za stvaranje novih mogućnosti mladih sa poteškoćama.

Proizvodi/usluge:

Klikni na sliku za uvećan prikaz!

Pružite Nam šansu Logo

Kontakt info:

Udruženje roditelja, djece i omladine sa smetnjama u razvoju Crne Gore

Klikni na broj i pozovi odmah:

Donja Gorica bb , 81000 Podgorica, Crna Gora